Het NIEUWE A-Orkest

De recreanten en het A-orkest vormen sinds samen één groot A-orkest waarmee zij lichtere muziek maakt; te denken valt aan musical-,  film- en popmuziek. De repetities vinden plaats op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in de Reggehof. De tweede helft van de avond (van 21:15-22:15) splitst het orkest zich op in een Ensemble en een B-orkest. Het A-ensemble richt zich op technisch uitdagende muziek  en het B-orkest speelt voornamelijk meezingers, verschillende soorten volksmuziek en daarnaast zal een mars ook zeker niet ontbreken.
Zowel het bestuur, de leden als de dirigent Tim Fletcher kijken enorm uit naar deze nieuwe opzet. De hervorming van de orkesten en het feit dat allen op één avond zullen repeteren zal zorgen voor nog meer binding,  saamhorigheid en gezelligheid. Zo hoopt het bestuur en de dirigent dat zij nog meer tegemoet komen aan de wensen van haar leden met betrekking tot de muziek die zij willen maken!

Heeft u (vroeger) accordeon gespeeld  en bent u weer enthousiast na het lezen van dit artikel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie (Jurgen Huisstede (voorzitter), tel 06-51777082/ info@kna-goor.nl ) of kom een keer meespelen  op donderdagavond vanaf 19:30 uur. Ook zoeken we nog een muzikaal leider voor ons B-orkest. 

?


Innsbruck