Voorjaarsconcert 2019

Zondag 3 maart hielden we ons jaarlijkse voorjaarsmatinee in de Foyer van de Reggehof.

Het nieuwe B-orkest o.l.v. Henny Klein Twennaar, verzorgde haar allereerste optreden met Henny. Dirigente Klein Twennaar was in het verleden zelf lid van KNA en verzorgde toendertijd ook nog een aantal jaren de jeugdopleiding. Sinds de zomervakantie leidt ze het B-orkest en dit eerste optreden bracht het orkest o.a. de Beatles, een Nederlandse potpourri en een mars ten gehore.

PROGRAMMA

Het Ensemble, o.l.v. Tim Fletcher, liet deze middag van zich horen met o.a. Winter’s Darkness, Tango Sensación en ook een bijzondere uitvoering van “Ik leef niet meer voor jou” van Marco Borsato. Voegen we het Ensemble en het B-orkest samen, dan vormt zich het A-orkest. Tegenwoordig bestaande uit maar liefst 21 musici, speelt dit orkest voornamelijk musical-, film- en popmuziek. Naast Marco Borsato genoot het publiek ook van nummers van André Hazes en Queen.

DIRIGENT

Dirigent Tim Fletcher, woonachtig in Ede (Gld.), is inmiddels al weer ruim 10 jaar werkzaam bij KNA en reist dus al jaren elke donderdagavond af naar Goor, hetgeen prijzenswaardig genoemd mag worden. Overigens staat hij niet als enige kilometervreter bekend binnen de vereniging. Er zijn ook leden die al vele jaren vanuit de regio Den Ham en zelfs Nijmegen komen. 

Leerlingen

Na een schitterend en vrolijk optreden vorig jaar, lieten ook dit jaar de leerlingen weer van zich horen. Opgeleid door Annemarieke van der Ploeg, docente aan de Muziekschool Hof van Twente, speelden ze individueel een aantal nummers spelen. Best spannend natuurlijk, maar ook erg leuk! Heel bijzonder was dat de leerlingen zich speciaal voor carnaval in feestkleding hadden gestoken. Een gezellig optreden en heel knap: alle leerlingen speelden uit het hoofd!

We danken iedereen voor de fijne en gezellige middag!

?Voorjaarsconcert 2019