Jubileum Play-in

Welkom

Graag willen wij accordeonspelers van alle leeftijden uit heel Nederland kennis met elkaar laten maken, zowel persoonlijk als muzikaal. Ons 95-jarig jubileum is daarvoor een perfecte aanleiding en..... wie weet wordt het een terugkerend evenement. 

We gaan deze dag onder leiding van onze dirigent Leo van Lierop in drie sessies werken aan een aantal muziekstukken. Deze muziek heb je ruim van tevoren via de mail toegestuurd gekregen, zodat je de stukken alvast kunt instuderen. Tijdens de Play-in kunnen we ons dan volledig focussen op de muzikale afwerking. De repetitie vindt plaats in het gebouw van de Baptisten Gemeente, Irisstraat 3 in Goor.

Uiteindelijk werken we deze dag toe naar een concert in de Hofkerk, Diepenheimseweg 2 in Goor.  

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste meld je je aan, via "kaarten bestellen". Zodra de inschrijvingstermijn is gesloten, word je ingedeeld in een partij en ontvang je van ons de muziek om alvast thuis in te studeren . Mocht je vragen hebben over de muziek, dan is er in de periode tot de Jubileum Play-in een coach beschikbaar om dit te bespreken. Vragen kun je stellen via de app,

De dag zelf begint met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie/thee. Vervolgens zijn er drie repetitie sessies, met tussen door gelegenheid voor de lunch en koffie/thee. Na de laatste repetitie is er een dinerbuffet, waarna we gaan verhuizen naar de Hofkerk. Tot slot volgt het concert.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deelname aan de Jubileum Play-in bedragen € 29.50 per persoon. Dit is inclusief lunch en dinerbuffet (vlees/vega). Koffie en thee zijn overdag inbegrepen, frisdrank is verkrijgbaar voor € 1,- per glas.

Neem gerust publiek mee, Voor € 29,50 per persoon kunnen zij deelnemen aan de lunch, koffie- en theepauzes en het dinerbuffet. Een kaart voor het concert zit bij dit tarief inbegrepen. Zij zijn natuurlijk tijdens de repetities als toehoorder van harte welkom.